ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранили чотирьох українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 4 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

Луганський напрямок

Близько 40 хвилин окупанти вели вогонь по наших позиціях у Станиці Луганській. Важке озброєння при цьому не застосовувалося, проте стріляв ворожий снайпер. На інших рубежах вчора бойовики здійснювали короткі провокації (не більше 15 хвилин), застосовуючи стрілецьку зброю. Всі вони сталися у темну пору доби. Найбільше ворожих обстрілів сталося у Новозванівці.

Як повідомив сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 10 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок

До 11 години на фронті було абсолютно спокійно. Потім противник почав мінометний обстріл Пісків, який тривав 1 годину. Також протягом дня противник порушував режим тиші у Луганському, Зайцевому та Новгородському. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. В той же час найбільше обстрілів відбулося саме в Зайцевому. В Авдіївці стріляв ворожий снайпер.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 8 обстрілів з боку противника, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

По всьому фронту активізувалися снайпери бойовиків. Зокрема, такі епізоди зареєстровані у Красногорівці, Мар’їнці, Новотроїцькому та Широкиному. Також окупанти активно чинять провокації із застосуванням іншого легкого озброєння. Як і раніше, основні бойові дії ведуться на ділянці фронту Павлопіль – Широкине.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 23 обстріли з боку противника, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *