ОСТАННІ НОВИНИ

Разом із стартом пресування сміття у Рясне запустять проект «Зелений мікрорайон»

|

У Львові мікрорайон Рясне хочуть зробити «зеленим», залучивши до цього процесу фахівців з Європи. Про це сьогодні, 23 січня, під час брифінгу повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми розпочинаємо проект «Зелений мікрорайон». До цього ми залучаємо фахівців з міста Фрайбург, який є однією із зелених столиць Європи. Через два ці фахівці  вони будуть досліджувати один з районів. Власне є пропозиція, щоб, зважаючи на ту увагу, що приділена району Рясне, таким районом став саме він», – зазначив А. Москаленко.

Також він запевнив, що під час реалізації цього проекту, братимуть до уваги думку мешканців.

«На початку лютого ми будемо активно працювати з мешканцями та активістами Рясне, щоб вибрати ключові моменти, які будуть здійснюватися в межах цього проекту. І власне завтра ми дамо прес-конференцію про це»,- уточнив він.

Нагадаємо, мікрорайон рясне став найпопулярнішою часиною Львова після скандалу із встановленням сміттєпресувальної лінії у межах його району. Так, саме на Шевченка, 327-г у Львові запустять першу брикетувальну лінію для сміття з 5-ти передбачених. Втім, як зазначають у мерії, поки у Львові не встановлять решту станцій брикетування, сміття з усього міста не везтимуть до Рясне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *