ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пиятики чоловік вдарив ножем у груди та шию свого товариша по чарці

|

У Яворівському районі поліцейські затримали зловмисника, який наніс смертельні ножові поранення товаришу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Яворівський відділ поліції 21 січня близько сьомої вечора надійшло повідомлення від 38-річного мешканця одного з сіл району. Чоловік повідомив, що в житловому будинку його односельця виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо встановили, що  21 січня близько 13.00 63-річний  мешканець Новояворівська прийшов в гості до 50-річного мешканця одного з сіл району. Чоловіки разом розпивали спиртні напої. Раптово між ними виник конфлікт, під час якого господар помешкання схопив кухонний ніж і завдав своєму гостеві кілька ударів в шию та грудну клітку. Від отриманих травм чоловік помер.

З місця події правоохоронці вилучили ніж зі слідами крові та інші речові докази.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне убивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисника затримано згідно ст.208 КПК України та оголошено про підозру. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Призначено експертизи. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *