ОСТАННІ НОВИНИ

На Рясне завезли техніку, щоб монтувати пресувальну лінію сміття. Активісти – на сторожі

|

На територію промзони колишнього заводу «Сільмаш» на вул. Шевченка 327-г сьогодні, 23 січня, почали звозити нову техніку. Про це Львівському порталу повідомили місцеві активісти, які блокують діяльність сміттєпресувальної лінії.

За словам активістів, сьогодні на територію «Сільмашу» завали нову техніку. Обурені люди закликають не допустити старт пресування сміття і блокують роботу техніки.

Як зазначив у коментарі Львівському порталу начальник міського департаменту житлового господарства Сергій Бабак, мова йде про кран, який має допомогти монтувати пресувальну лінію.

«Ми говоримо про «Льівспецкомунтранс». Обладнання, що було завезено до нового року, було завезено частиною, але тепер його треба правильно зібрати. Це тяжка ситсема  Її треба кранами компонувати. Коли сьогодні туди приїхав кран, його роботу знов блокували», – зазначив він.

За словами посадовця, пресувальна лінія на Рясне може запрацювати орієнтовно через два тижні.

«Технічно, щоб змонтувати,  треба 2 тижні. Якщо там будуть заважати, то я не можу прогнозувати нічого…», – сказав він.

Окрім того, С. Бабак запевнив, що поки у решті районів Львова не встановлять брикетувлньі станції, сміття з усіх куточків міста не везтимуть в Рясне.

«Там (на «Сільмаші» – ред.) будемо пресувати сміття Рясне. Там його пакуватимуть і везтимуть  далі», – наголосив він.

Нагадаємо,  міські депутати прийняли ухвалу, якою дозволяють встановити у Львові 5 ліній, де пресуватимуть та брикетуватимуть сміття. Одна із адрес такої діяльності – Шевченка-327-г, це територія скандально відомого «Сільмашу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *