ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян попереджають про рожеву речовину на вулицях міста, яка може бути отрутою для собак

|

Львів’яни знаходять на вулицях міста невідому речовину, яка може бути отрутою для тварин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У відповідь на звернення мешканців, які виявили на кількох вулицях міста невідому речовину, ЛКП «Лев» інформує, що зараз у місті не проводиться дератизація. Відтак, при виявленні такої речовини необхідно звертатись у поліцію. Також усім нагадують практичні поради щодо профілактики отруєння та першої невідкладної допомоги тварині, якщо та стала жертвою зловмисників та з’їла отруту.

«Мешканці кількох вулиць занепокоєні, виявивши розлиту невідому речовину рожевого кольору. Зараз ЛКП міста дератизацію не проводять. Без попередження та інформування таких речей ніхто не робить. У випадку виявлення невідомої речовини, краще звертатись у поліцію. Також просимо усіх завернути увагу на первинні заходи профілактики отруєння та невідкладної допомоги тваринам у випадку, якщо тварина з`їла отруту», – розповіла Оксана Кошак, директор ЛКП «Лев».

Детальніше з порадами можна ознайомитись на сайті ЛКП «Лев»: http://lkplev.com/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *