ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у Львові спалахнули дві квартири

|

Учора, 21 січня, у Львові трапилось дві пожежі у квартирах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

Так, о 17:43 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Плугова. Пожежа виникла в квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. О 18:08 вогнеборці локалізували пожежу, та о 18:13 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі, вогнем знищено речі домашнього вжитку.
До ліквідації займання залучили 25 рятувальників та 4 одиниці спецтехніки.
Уже о  23:34 год. до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Низинна, в квартирі на сьомому поверсі десятиповерхового житлового будинку. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з балкону вибивалось полум’я, та сходова клітина була повністю задимлена.

Через щільне задимлення та високу концентрацію отруйних продуктів горіння мешканці квартири поверхом вище не могли самостійно покинути свого помешкання, то ж рятувальники за допомогою автомобільної драбини врятували з задимленої квартири 4 осіб. О 00:04 вогнеборці локалізували пожежу, та о 00:08 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. До ліквідації займання залучили 25 рятувальників та 5 одиниці спецтехніки.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *