ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві грабіжник після перестрілки сховався від поліції під сосною

|

Учора, 21 січня, у Жовкві правоохоронці затримали озброєного грабіжника, коли той намагався утекти з місця злочину. Про це у Facebook повідомив начальник Жовківського відділення поліції Олександр Гостіщев.

«Телефонує мій заступник і доповідає про перестрілку. Набираю чергову частину, вони підтверджують, що вже є два повідомлення з одного села біля м. Жовква про постріли. На місце їде найближчий екіпаж, з відділення виїжджаю я разом з начальником кримінальної поліції Олександром Павликом. На місці з’ясовуємо, що злодій здійснив напад на приватний будинок і в цей час власник, колишній працівник міліції, повернувся додому», – повідомив він.

За словами О Гостіщева, нападник почав стріляти по власнику будинку та його дружині.

«Колишній міліціонер зробив декілька пострілів у відповідь, але порушник не зупинився та побіг в ліс, зробивши ще декілька пострілів в людей. А далі як в фільмі: сержант Ковальовський, майор Павлик і я починаємо переслідування, на ходу піднімаючи всіх по тривозі. Близько 20-30 хвилин ми йшли по слідах в лісі, раптом сержант кричить: “Стій” і під поваленою сосною ми бачимо злодія. Як зазначено в рапорті: “була застосована фізична сила”», – зазначив він.

Злодій затриманий в порядку ст.208 КПК України. Йому загрожує від 8 до 13 років.

«Раніше засуджений за розбій, звільнився в травні 2016 р. за “законом Савченко”. Все, що він вкрав, вилучено. Зброя: газовий пістолет, “Наган” зразка 1846 р.зі спортивними набоями 7,62*38 з підвищеними балістичними властивостями», – резюмував начальник поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *