ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний юнак намагався підзаробити таксистом на батьковому авто

|

Львівські патрульні затримали неповнолітнього хлопця, який таксував напідпитку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Учора, близько 23.00, на перехресті вулиці Мечнікова та вулиці Костя Левицького, патрульні помітили автомобіль ВАЗ-21093, водій якого проїхав на червоний сигнал світлофору. Інспектори зупинили автомобіль, за кермом якого сидів молодий чоловік. Як з‘ясувалося згодом, це був пасажир таксі. Справжній водій попросив пасажира сісти за кермо, оскільки він начебто забув посвідчення водія удома. Так як виявилося причина була зовсім в іншому.

Водієм виявився 17-ти річний хлопець, який хотів відчути себе в ролі водія таксі, як його батько. Він без дозволу взяв у нього машину. Сам юнак був з явними ознаками стану алкогольного сп’яніння, які пасажир не помітив. Юнак випив алкоголю та поїхав до центру Львова, де підібрав пасажира, щоб підзаробити грошей. На місце події викликали батька. Хлопець пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 0,93 проміле, що в декілька раз перевищує норму.

На нього склали протокол за керування транспортним засобом напідпитку, постанову за відсутність документів та проїзд перехрестя на червоний сигнал світлофору. Батько пообіцяв, що проведе виховну роботу з сином.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *