ОСТАННІ НОВИНИ

Roshen зупиняє роботу фабрики у російському Липецьку

|

Корпорація Roshen прийняла рішення зупинити виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики. Про це йдеться в заяві компанії, передає Еспресо з посиланням на “Інтерфакс-Україна”.

“Корпорація Roshen зупиняє виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики. Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин. Повну зупинку виробництва та консервацію виробничих та інфраструктурних об’єктів заплановано на квітень 2017 року”, – наголошується в заяві.

Зазначається, що арешт майна Липецької фабрики, накладений Слідчим комітетом Російської Федерації в рамках порушеної кримінальної справи, зробив продаж фабрики неможливим.

“Починаючи з 2013 року виробництво продукції на Липецької кондитерської фабриці скоротилося утричі. Причиною тому було і різке зниження асортименту після заборони необґрунтованого Росспоживнаглядом у 2013 році імпорту української продукції Roshen на територію РФ, і активна дискредитація діяльності фабрики у російських та українських ЗМІ, і тиск органів влади в окремих регіонах на торговельні організації через продаж продукції Липецької кондитерської фабрики, і зниження загального рівня купівельної спроможності населення”, – зазначено в заяві.

У компанії заявляють, що в зв’язку зі спадом виробництва на фабриці постійно проводилися масові скорочення персоналу.

Персонал у 700 осіб вже проінформований про майбутню зупинку діяльності фабрики. Необхідне повідомлення про масове скорочення буде подано в Липецький центр зайнятості найближчим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *