ОСТАННІ НОВИНИ

Заяви «Самопомочі» щодо особливого статусу Донбасу є лише для того, щоб відвернути увагу від жахливої ситуації із сміттям у Львові, - нардеп

|

Заяви «Самопомочі» щодо особливого статусу Донбасу робляться для того, аби відвернути увагу від жахливої екологічної ситуації Львова. Про це повідомив народний депутат фракції «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко, передає Львівський портал з посиланням на прес-службу партії.

«Протягом  минулого року ми жили  під егідою «страшилки» про те, що у нас через Конституцію буде введено особливий статус Донбасу. Усі розуміють,  що цього немає, не буде  і неможливо зробити. Про те, що вибори на Донбасі неможливі без його звільнення, тисячі разів говорив Президент і всі політичні сили. Але, не дивлячись на це, фракція  «Самопомочі» вигадала  фішку про те, що начебто є особливий статус Донбасу і він буде втілений  через постанову Кабміну…. Інформую, що Постанова Кабміну була прийнята 11 січня, втім там нічого спільного з цими заявами немає. Отже, усі ці заяви  – нісенітниця і брехня», – наголосив він.

«Сьогодні є два варіанти, як нам поступити з Донбасом. Перший – це відгородитися, зробити стіну і сказати, що з цією територією ми будемо розмовляти лише після того, як виб’ємо звідти ворога. Саме це і пропонує «Самопоміч».  Другий варіант – залишати приблизний статус-кво цих територій  і спробувати їх реінтегрувати. Адже всі розуміють, якщо протягом кількох років люди, які проживають на окупованих територіях, будуть ізольовані від України, вони з часом її зненавидять»,- зазначив народний депутат.

На думку Вадима Денисенка, заява «Самопомочі»  робиться для того, аби відвернути увагу від жахливої екологічної ситуації, яка наразі склалася у Львові. «Ми знаємо, що вже півроку існують величезні проблеми з Грибовицьким сміттєзвалищем. І в цьому вони звинувачують усіх кого завгодно, окрім себе… На сьогодні бюджет розвитку Львова складає більше ніж 1 млрд. 800 млн. грн. За ці гроші можна було б побудувати нові сміттєспалювальні заводи, нові сміттєзвалища , тощо… Але нічого подібного не робиться, набагато простіше розхитувати ситуацію, розповідати нісенітниці  про Донбас, для того, аби відвернути увагу від безгосподарності лідера партії «Самопоміч», – наголосив Вадим Денисенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *