ОСТАННІ НОВИНИ

За Бланко-Лещука львівські «Карпати» отримали 400 тисяч євро

|

Трансфер аргентинського нападника Густаво Бланко-Лещука з львівських «Карпат» у донецький «Шахтар» обійшовся «гірникам» 400 тисяч євро. Про це повідомляє «Футбол 1».

«Напередодні «Шахтар» офіційно оголосив про трансфер Густаво Бланко-Лещука. Сторони уклали угоду на три з половиною роки. Офіційна інформація, за яку суму «Шахтар» оформив трансфер Бланко-Лещука, наразі не оприлюднена.  Однак, за нашими відомостями, йдеться про майже чотириста тисяч євро. Хоча ще в грудні «Карпати» вимагали утричі більше. Однак сам футболіст категорично відмовився залишитись у Львові і вже на початку лютого мав укласти попередню угоду з іспанським клубом, адже контракт з «Карпатами» завершувався влітку. Відтак, «Шахтарю» вдалось значно зменшити вартість цього переходу. Щоправда, необхідно врахувати чимало бонусів, які передбачені в разі стабільних виступів та голів Бланко-Лещука», – йдеться у повідомленні.

«Я живу футболом і дуже хочу допомогти команді заробляти очки в кожному матчі. Як гравець я буду щасливий виступати разом з «Шахтарем» в Лізі Європи і, якщо у нас все вийде, в Лізі чемпіонів. Також в перспективі було б чудово коли-небудь зіграти за збірну України», – заявив сам футболіст.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *