ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали двох киян, які у Городку викрали автомобіль

|

На Львівщині правоохоронці затримали автовикрадачів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

У Городоцьке відділення поліції 17 січня об 11.30 звернулась 27-річна місцева мешканка, котра повідомила про крадіжку її автомобіля Ауді А6. За словами заявниці, об 11.05 вона запаркувала авто біля дитячого садка і відлучилась на десять хвилин, а коли повернулась – машини на місці вже не було.

«Ми відразу взялись до розшуку викраденого авто та задіяли весь комплекс оперативно-розшукових заходів – працювала слідчо-оперативна група, експерти, орієнтування на викрадений Ауді було передане в усі підрозділи поліції Львівщини і, в ніч на 18 січня, оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області виявили викрадений автомобіль у місті Золочів та затримали двох киян віком 21 та 24 роки, причетних до скоєння крадіжки», – розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *