ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили ділків, які організували мережу гральних закладів у приміщеннях кінотеатру та більярдної

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно із працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області викрили учасників організованої злочинної групи, які налагодили роботу мережі гральних закладів у місті Стрий. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Як встановили оперативники, гральні заклади функціонували у місті Стрий у нежитлових приміщеннях місцевого кінотеатру та більярдної. Діяльність закладів приховувалась від оточуючих, двері постійно закривались на замки, а для клієнтів були створені умови, аби вони залишили тут усі свої заощадження.

Після санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили більше двадцяти гральних апаратів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор, умовою участі в якій є внесення гравцем ставки, що надає змогу отримати виграш.

Проведено відповідну експертизу вилученого обладнання, а п’ятьом  організаторам грального бізнесу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.28, ч. 1,2 ст. 203 зн.2 (зайняття гральним бізнесом) КК України.

Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від сорока до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 680 до 850 тис. грн.) із конфіскацією грального обладнання.

Фото: businessua.com

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *