ОСТАННІ НОВИНИ

Добровольцям АТО на Львівщині починають видавати посвідчення учасника бойових дій

|

Львівська обласна рада виготовила перші посвідчення бійців-добровольців АТО, які брали участь у захисті територіальної  цілісності та державного суверенітету на сході України. Відтак їх передадуть у департамент соціального захисту населення ЛОДА, де усі визнані хлопці зможуть отримати посвідчення уже найближчим часом.

Як повідомила перший заступник голови Львівської облради Парасковія Дворянин,  усього на Львівщині визнано 31 бійця-добровольця. Усі вони подали необхідні документи на розгляд відповідної комісії, яка також заслуховувала свідків, представників військових формувань, добровольчих батальйонів та громадських організацій, вивчала фото- та відеопідтвердження та приймала рішення щодо визнання або відмови у визнанні бійців-добровольців АТО, а також щодо виплати одноразової допомоги в розмірі 3 тисячі гривень.

Усього таких засідань відбулося шість. Цієї п’ятниці комісія продовжить роботу, на розгляд якої уже винесено 35 заявок на визнання бійців-добровольців АТО.

«Ми на рівні області їх визнаємо воїнами-добровольцями – в такий спосіб засвідчуючи їм  розуміння того, що вони були тими першими, які кинулися в бій на захист нашої країни», – зазначила Парасковія Дворянин.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *