ОСТАННІ НОВИНИ

З грудня на Львівщині від обмороження померло більше 20 людей

|

За інформацією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА з початку зимового періоду (1 грудня 2016 року) на території області від переохолодження та обморожень госпіталізовано в лікувальні заклади 75 людей. Померло 21 особа, передає Львівський портал.

переохолодження

Зокрема вчора, 16 січня, о 15:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Жидачівську центральну районну лікарню поступив в стані середнього ступеня важкості житель села Антонівка, 1952 року народження. Чоловік поступив з діагнозом «обмороження нижніх кінцівок».

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує громадянам про основні правила безпеки під час перебування на свіжому повітрі під час морозів: ні в якому разі не вживати алкогольних напоїв, носити вільний багатошаровий одяг, не носити тісне взуття, не носити на морозі металевих прикрас, після довгого перебування на холодному повітрі обов’язково переконатись у відсутності обмороження. Якщо ж обмороження все ж таки відбулось, потерпілого варто перенести в тепло, зняти промерзлі речі та обгорнути теплоізоляційною тканиною, по-можливості напоїти теплим чаєм та якнайшвидше звернутися медичного фахівця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *