ОСТАННІ НОВИНИ

Українець намагався вивезти викрадену іномарку за кордон

|

Прикордонники продовжують виявляти викрадені автомобілі в пунктах пропуску на державному кордоні. Транспортний засіб, який перебував в розшуку як викрадений, виявили в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону. Під час перевірки автомобіля «Мазда», який прямував на виїзд під керуванням громадянина України, передає Львівський портал.

прикордонник

Під час перевірки спрацювала база даних Інтерполу. Як виявилось, автівка розшукувалась правоохоронцями на території України. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції.

Ще дві автівки з невідповідними номерами кузова зупинили в пунктах пропуску «Катеринівка» та «Чугунівка» прикордонники Сумського та Харківського загонів. В ході огляду співробітники Держприкордонслужби встановили, що в автомобілях «Опель» та «БМВ», які прямували до Росії, номери кузовів не відповідають даним, зазначеним в реєстраційних документах. Транспортні засоби передали представникам Національної поліції.

Варто зазначити, що у минулому році на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили близько 100 автомобілів, які  за базою даних Інтерполу перебували у міжнародному розшуку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *