ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі сталась потрійна ДТП

|

На Львівщині «Таврія» зіткнулась з рейсовим автобусом та легковиком.  Як попередньо встановили працівники Сокальського відділення поліції, водій автомобіля «Таврія» не врахував поганих дорожніх умов та не обрав безпечної швидкості руху, що і стало причиною зіткнення. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ДТП, кювет

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 січня о 12.40 у місті Сокаль на перехресті вулиць Шашкевича-Тартаківської.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Таврія», 23-річний місцевий мешканець, не врахував поганих дорожніх умов та не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого скоїв зіткнення з рейсовим автобусом «Шаолінь» сполученням Сокаль-Зубків та з автомобілем «Деу Сенс», який був запаркований на узбіччі.

Внаслідок зіткнення водій «Таврії» отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану чола. Водій та пасажири автобуса, а також водій «Деу» тілесних ушкоджень не отримали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *