ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові звільнили поліцейського, який п’яним керував автомобілем

|

Правоохоронця, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та порушив громадський порядок, звільнено з служби в поліції. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

п'яний водій

«За грубе порушення службової дисципліни, Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, Присяги працівника поліції та Закону України «Про Національну поліцію» – накласти на лейтенанта поліції дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції», – йдеться у наказі начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області генерала поліції третього рангу Валерія Середи.

Як зазначено у протоколі, складеному за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУаП, 11 листопада 2016 року правоохоронець керував власним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а також, як зазначено у протоколі, складеному за ст.173 (дрібне хуліганство) КУаП, нецензурно лаявся у громадському місці, порушував громадський порядок та спокій громадян.

Рішенням одного з районних судів Львівської області поліцейський був визнаний винним у скоєнні цих адміністративних правопорушень.

Проведеним службовим розслідуванням працівники Головного управління Національної поліції у Львівській області встановили грубе порушення службової дисципліни та основних обов’язків поліцейського, допущені лейтенантом поліції. На нього накладено дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *