ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підприємець хотів покінчити з життям, бо не було чим платити своїм працівникам

|

Львів’янин, бізнес якого наразі перебуває у скруті, хотів вчинити самогубство. На щастя, патрульним вдалося переконати чоловіка цього не робити. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції.

1

Так, учора на службу 102 надійшов виклик про те, що в одному з будинків на вулиці Джорджа Вашингтона, чоловік закрився в власній кімнаті та хоче покінчити життя самогубством.

Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою, де мати чоловіка повідомила їм, що її син займається підприємництвом та немає змоги виплатити зарплату працівникам і через це хоче покінчити життя самогубством.

Патрульні почали спілкуватись з громадянином через замкнені двері та переконали його відчинити їх.

Він говорив, що хоче вкоротити собі віку шляхом повішання та не хоче більше жити. А пізніше розповів, що йому мали виплатити гроші за роботу і не виплатили та показав відповідні документи. Інспектори розповіли чоловікові, який вихід є з цієї ситуації та надали номер центру безоплатної правової допомоги.Чоловік заспокоївся і дуже дякував за надану допомогу та теплі слова.

«Шановні громадяни, якщо у Вас виникнули труднощі у фінансовій чи правовій сфері – не варто впадати у відчай. Вам зможуть допомогти у Регіональному центрі безоплатної вторинної допомоги, телефонуйте за номером 0 800 213 103», – наголосили у патрульній поліції.

Фото: патрульна поліція Львова

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *