ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї суботи жителів Львівщини запрошують на спільне сходження на гору Ключ

|

Цієї суботи, 21 січня, у Національному природному парку «Сколівські Бескиди» відбудеться одноденна зимова мандрівка до водоспаду Кам’янка та сходження на гору Ключ. Як повідомила в. о. начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака, цей захід приурочений Дню Соборності України, передає Львівський портал.

1

«Для цього зимового сходження напередодні Дня Соборності України обрали дуже символічне місце, адже саме гора Ключ за часів Першої світової війни стала ареною кривавих боїв між Українськими січовими стрільцями та російським військом. Зараз це туристичне і дуже пам’ятне місце, яке варто відвідати кожному. До того ж краєвиди, що відкриваються з гірської вершини варті того, аби присвятити цей день подорожі в Карпати. Ми вже давно співпрацюємо з велотуристичним клубом «Росинка» і кожне сходження на гірську вершину з ними є дуже цікавим, а головне – безпечним», – зазначила Наталя Табака.

Сама гора Ключ (930 м) знаходиться в кількох кілометрах на південний захід від села Труханів, що на Сколівщині. Весь маршрут – середньої складності й протяжністю майже 8 км. Загалом сходження на вершину триватиме близько 5 годин. Програма передбачає вихід на гору Ключ від водоспаду Кам’янка.

Учасників заходу весь час супроводжуватимуть професійні гіди-провідники АГП “Ровінь” та гірська оперативно-рятувальна служба.

Організовує сходження на гору управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно з туристичним клубом імені Дем`яновича та туристичним клубом “Росинка”.

Виїзд зі Львова до села Кам’янка о 8:00 год від вул. Винниченка, 18. Повернення до Львова – цього ж дня о 22:00 год.

Усіх охочих здійснити сходження й отримати потужну енергетику Львівських Карпат просять попередньо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/c3pOKz Контактна особа – Олексій тел. (067)6728844; e-mail [email protected].  Кошти за переїзд та харчування оплачують учасники заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *