ОСТАННІ НОВИНИ

Українці лідирують на Кубку світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з інвалідністю

|

За підсумками перших днів змагань паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону, який триває в Турківському районі Львівщини, збірна України посідає перше місце в командному заліку. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба, передає Львівський портал.

_MG_1793_1484573489

«Медалі вже здобули спортсмени 9 країн: Німеччини, Білорусі, Кореї, Франції, Австрії, України, Японії, Фінляндії та Китаю. У команди України – три золоті, два срібні та чотири бронзові нагороди. Паралімпійці України випереджають на трасах Західного спортивно-реабілітаційного центру НКСІ України команди Німеччини, Франції та Австрії», – розповіла Оксана Вацеба.

Так, на дистанції 20 км стоячи перемогу здобув представник України Ігор Рептюх. А в перегонах на дистанції 15 км серед жінок в категорії стоячи увесь подіум був українським: золоту нагороду виборола Олександра Кононова, “срібло” здобула Юлія Батенкова, третє місце – Людмила Ляшенко. Серед жінок з порушеннями зору на тій же дистанції українки Оксана Шишкова та Ольга Прилуцька вибороли “золоту” та “бронзову” медалі.

IMG_0065_1484573367_613x408.66666666667_3_0

«Міжнародна паралімпійська родина вже відзначила високий рівень організації та проведення Кубку світу на Львівщині, який наша держава приймає вперше в історії. Україна довела, що має одну з найкращих у Європі баз із зимових паралімпійських видів спорту та здатна приймати міжнародні змагання високого рівня», – зазначила Оксана Вацеба.

Повний графік змагань і перебіг подій на трасах можна спостерігати в прямій трансляції он-лайн.

Змагання, у яких беруть участь 120 спортсменів з 18 країн світу триватимуть до 20 січня 2017 року.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *