ОСТАННІ НОВИНИ

У «Кредобанку» надали своє бачення конфлікту зі зникненням 13 мільйонів

|

У «Кредобанку» переконують, що співпрацюють зі слідством у справі зникнення 13 мільйонів з рахунків громадянина Польщі. Про це повідомляє прес-служба банку.

гроші

Як йдеться у повідомленні, заяви адвокатів постраждалого громадянина Польщі, моуть оцінюватись як спроба впливу на слідство і судовий процес:

«Операція, про яку йдеться, була проведена на підставі належним чином оформлених документів, необхідних для її виконання – в тому числі нотаріально посвідченої дійсної довіреності, яка відповідала всім вимогам чинного законодавства. На підставі скарги клієнта до банку щодо проведеної операції «Кредобанк» скерував необхідні заяви до правоохоронних органів, на підставі яких було порушено кримінальне провадження. Подальший розвиток ситуації в цій справі залежить від висновків розслідування та рішення суду як за підсумками слідства, так і за цивільним позовом клієнта.

Враховуючи особу клієнта, прізвище якого було повідомлено на прес-конференції, «Кредобанк» зацікавлений у всебічному, максимально неупередженому та об’єктивному розгляді цієї справи із відпрацюванням усіх можливих версій, для чого у розпорядження слідства банком було офіційно надано всі документи у справі. Водночас заяви адвокатів клієнта викликають у банку щонайменше подив, оскільки базуються на оціночних судженнях до завершення кримінального слідства, а тим паче до початку розгляду по суті справи за цивільним позовом клієнта до банку, що може оцінюватися як спроба опосередкованого впливу на слідство і суд з використанням статусу адвоката, що суперечить чинним правилам адвокатської етики в Україні».

Нагадаємо, у Львові з депозитних рахунків громадянина Польщі з ПАТ «Кредобанк» шахрайським методом було переведено на рахунок в інший банк 13 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *