ОСТАННІ НОВИНИ

Зранку вулиці Львова прибирали 52 одиниці снігоприбиральної техніки

|

Як повідомили на «гарячій» лінії міста, сьогодні станом на 07.00 год ранку до прибирання доріг та хідників від снігу було залучено 52 одиниці техніки. Загалом для посипання використано 387 м куб піскосуміші. Техніка продовжує працювати. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

snigopribiralna-tehnika

Відтак, до прибирання було залучено: 30 піскорозкидувачів, 2 навантажувачі, 20 тракторів.

Снігоприбиральна техніка продовжує працювати. Мешканців просять не паркувати машини у недозволених місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

За інформацією Львівського гідрометцентру, сьогодні по місту місцями невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця.  Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 5 – 10° морозу, вдень 0 – 5° морозу. 16 січня очікується без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.  Вітер  південно-східний, 5 – 10 м/с.  Температура повітря вночі 10 – 15° морозу, в горах 18 – 23° морозу;  вдень 3 – 8° морозу.

Управління з питань надзвичайних ситуацій ти цивільного захисту населення ЛМР рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав – бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливос

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *