ОСТАННІ НОВИНИ

Німець намагався перевезти через кордон нарковмісні таблетки

|

У пункті пропуску «Краковець» попередили перевезення через кордон нарковмісних таблеток. Про це Львівсьому порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

наркотики

Сьогодні вранці, в пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні, правоохоронці направили на додаткову перевірку автомобіль, на якому виїжджав з України громадянин Німеччини. В ході ретельного огляду автівки, в багажному відділенні серед особистих речей, було виявлено 2 пачки таблеток «Tramadol», загальною кількістю 120 штук. Таблетки були вилучені працівниками Національної поліції України.

наркотики2

Зазначимо, що згідно законодавства України порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів суворо регламентований, в тому числі і переміщення їх через державний кордон України. Дізнатися які речовини та препарати підпадають під зазначену категорію можна у Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженому Постановою КМУ №770 від 6 травня 2000 року.

Крім того, вчора в пункті пропуску «Смільниця», прикордонники виявили автомобіль, в реєстраційних документах якого значився відмінний від заводського номер кузова. Автівкою виїжджав за кордон 57-річний  мешканець Івано-Франківська.

По даному факту прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах», справу передано відповідному підрозділу Нацполіції України.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *