ОСТАННІ НОВИНИ

Яромир Самагальський: «Пане Кіралю, та не вважайте львів’ян аж такими ідіотами»

|

Колишній голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський про концепцію поводження з ТПВ у Львові, яку останні два дні обговорюють у стінах ЛМР та поза їх межами:

самагальський

«Ой як цікаво, наш львівський Хлеєстаков чи то пак Сергій Кіраль продовжує надувати мильні бульбашки активності і створювати піар-приводи для відволікання від уваги. Тепер вже щодо Концепції поводження з твердими побутовими відходами! Тепер вже від уряду Франції. Та ще й заявка не від Львова а від компанії Egis. Концепції,Карл! Не Проекту будівництва заводу по переробці ТПВ, не гранту чи позики на реальне будівництво, а всього лиш копійчаної по вартості Концепції, в порівнянні з тими З00млн грн, які Львів затратить у 2016-2017рр.на нелегальний вивіз львівського сміття по яругах і лісополосах Житомирщини та Полтавщини. І реалізацію проекту розтягують до 2022р.
Тим більше що Львів уже неодноразово приймав схожі і Програми, і Концепції. Якби таке повідомлення від преси я почув у 2006,2009 чи хоча б у 2014 році, я би аплодував стоячи. А в 2017р. – це вже гидить.
Це ще один набор побрехеньок для відволікання уваги і створення видимості роботи, як і “будівництво стадіону і летовища до ЄВРО”, “заявка Львова на проведення зимової Олімпіади наряду з Осло і Барселоною”, “співпраця з 2014 року з ЄІБ ” та багато-багато інших.
Пане Кіралю, та не вважайте львів’ян аж такими ідіотами. Вони вміють користуватися Google».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *