ОСТАННІ НОВИНИ

Розенко слідкуватиме, чи всім в Україні підвищили мінімальну зарплату

|

В Уряді створена робоча група на чолі з профільним віце-прем’єр-міністром Павлом Розенком, що відслідковуватиме реалізацію рішення щодо підвищення мінімальної заробітної плати удвічі. Такі ж спеціальні робочі групи будуть створені в областях та містах країни. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

106

За словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, в Україні реагуватимуть на невиплату зарплати.

«Створені групи, які будуть чітко моніторити ситуацію, як людям нараховується заробітна плата, як вона сплачується. Найближчим часом ми зробимо комунікаційні можливості, щоб люди нам повідомляли конкретно, де, на якому підприємстві не виплачується заробітна плата, або занижується, або приховується, і ми будемо дуже чітко реагувати, тому що в областях і містах будуть створені спеціальні робочі групи, які за перший період часу будуть відслідковувати і допомагати відновлювати справедливість на місцях», – повідомив прем’єр-міністр, відкриваючи засідання Уряду у середу.

Уряд публічно звітуватиме про підвищення мінімальної зарплати…

«Ми будемо публічно наводити дані, які будуть засвідчувати, як відбувається зміна системи оплати праці по відношенню до українських громадян. Це для нас є теж дуже важливим пріоритетом. Ми доведемо це рішення до повноцінної реалізації у всіх куточках нашої країни», – наголосив він.

Водночас глава Уряду піддав критиці тих, хто виступає проти підвищення мінімальної заробітної плати.

Як відомо, податківці нагадують, що за одного працюючого тепер треба сплатити 704 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *