ОСТАННІ НОВИНИ

Полісмени «пов’язали» львів'янина, який у приміщенні суду передав знайомому пакет з наркотиками

|

Працівники оперативно-пошукового відділу у Львівській області спільно з працівниками Франківського відділу поліції затримали раніше судимого 31-річного львів’янина, котрий передав товаришу пакет з наркотичними речовинами та нарковмісними таблетками у приміщенні суду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Подія сталась 6 січня у приміщенні одного з районних судів міста Львова. Затриманий передав пакет своєму знайомому, теж неодноразово судимому львів’янину віком 30 років, котрому суд якраз обирав міру запобіжного заходу (тримання під вартою) за підозрою у скоєнні крадіжки.

У пакеті, який поліцейські вилучили у зловмисника, було одинадцять капсул (пігулок) з білою порошкоподібною речовиною, пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, ймовірно, марихуаною, вагою близько п’яти грамів, а також речовини, схожі на героїн та метадон вагою два грами.

Усі вилучені речовини скеровані на експертизу, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *