ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці кількох вулиць у Львові залишилися без газу

|

Як повідомили у Личаківській районній адміністрації, через годину планують відновити газопостачання на вул. Зеленій та прилеглих. Зараз працівники ПАТ «Львівгаз» ліквідовують ситуацію. За словами газовиків, зафіксовано витік газу, тому кільком вулицям припинено газопостачання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

газ

«Поступила інформація про витік газу. Працівники ПАТ «Львівгаз» ще вночі приступили до роботи. Тому зупинено газопостачання вул Зеленої, Водогінної, Левицького. Працівники ПАТ «Львівгаз» за годину планують відновити газопостачання», – розповів Іван Лозинський.

Нагадаємо, як повідомили на «Гарячій лінії» міста, сьогодні зранку, о 5:30 год. на вул. Зеленій, 88 стався порив на магістральній мережі ПАТ «Львівгаз», діаметром 300 мм.

Як повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», наразі не працюють 6 котелень.

«До 6 котелень тимчасово припинено подачу газу. Обіцяють о 18.00 год відновити. Зараз не працюють котельні – Тарнавського, Лемика, Свінціцького, Ак. Павлова, Братуня, Ольжича», – розповів головний інженер Володимир Штейбарт.

Фото: gorlovka.today

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *