ОСТАННІ НОВИНИ

Гравець «Карпат» Володимир Костевич перейшов у познанський «Лех»

|

Захисник львівських «Карпат» Володимир Костевич підписав контракт з польським клубом «Лех». Угода розрахована до грудня 2020 року, повідомляє офіційний сайт «Леха». Відзначається, що Костевич вже встиг взяти участь у тренуванні нової команди. Про це повідомляє Футбол 24.

15934534_1253601418050018_1760321017_n

За інформацією Tribuna.ua, сума трансферу футболіста склала 300 тисяч євро з бонусами у випадку виходу «Леха» в єврокубки.

Водночас вже колишня команда захисника – львівські «Карпати» – завтра, 12 січня, вилетить на перші зимові збори до Туреччини. Окрім тренувань на підопічних Олега Дулуба чекає чотири контрольні матчі. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

Якщо не станеться змін, що характерно для зборів, то вже 18 січня «зелено-білі» зіграють проти «Насафа» – бронзового призера чемпіонату Узбекистану. Другим спаринг-партнером «Карпат» стане словацький клуб «Дунайска Стреда», який після 19-и турів йде на 9-ій позиції у національному чемпіонаті. Цей матч запланований на 21 січня. А 24 січня команда Олега Дулуба проведе одразу два поєдинки. Спершу вона зіграє проти узбецького «Олмалика», а потім проти казахського «Акжайика».

Після цього «леви» повернуться додому, на коротку перерву.

Також, як інформує ІЦ ФК «Карпати», за взаємною згодою сторін клуб припинив співпрацю із п’ятьма футболістами – Гегамом Кадимяном, Євгеном Чумаком, Вадимом Страшкевичем, Володимиром Савошком та Юрієм Захарківим. Водночас «леви» уклали контракт на 2 роки із півзахисником Артемом Філімоновим та «підписали» 31-річного воротаря Євгена Боровика. Обоє футболістів до давнього часу виступали за одеський «Чорноморець».

Фото: офіційний сайт познанського «Леха»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *