ОСТАННІ НОВИНИ

У Сколівському районі вчора четверо людей потрапило до лікарні з обмороженнями

|

Вчора, 9 січня, до Сколівської центральної районної лікарні з діагнозом обмороження верхніх кінцівок звернулось четверо людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

обмороження

Зокрема о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що до Сколівської центральної районної лікарні в стані середнього ступеня важкості поступив чоловік 1978 року народження, житель села Крушельниця, з діагнозом – обмороження обох верхніх кінцівок.

О 16:00 надійшло повідомлення, що в стані середнього ступеня важкості до Сколівської центральної районної лікарні поступив чоловік 1978 року народження, житель села Тухля, з діагнозом – обмороження обох верхніх кінцівок.

Знову ж таки о 16:00 надійшло повідомлення, що в Сколівську центральну районну лікарню в легкому стані поступив чоловік 1952 року народження, житель села Крушельниця, з діагнозом – обмороження обох верхніх кінцівок, який відмовився від госпіталізації.

О 21:06 надійшло повідомлення, що до Сколівської центральної районної лікарні в стані середнього ступеня важкості поступив чоловік, 1960 року народження, житель села Двірці, з діагнозом – обмороження обох верхніх кінцівок.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує:
• не вживайте алкогольних напоїв – алкогольне сп’яніння викликає ілюзію тепла, сприяє високій утраті тепла;
• не паліть на морозі – паління зменшує периферійну циркуляцію крові і робить кінцівки більш уразливими до дії холоду;
• носіть просторий одяг – це сприяє нормальній циркуляції крові. Одягайтеся так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло. Верхній одяг бажано носити непромокаючий;
• Тісне взуття, відсутність устілки, брудні шкарпетки можуть створювати передумови обмороження;
• Не носіть на морозі металевих (у тому числі золотих та срібних) прикрас. Метал охолоджується до низьких температур швидше ніж тіло, внаслідок чого можливе “прилипання” цих предметів до шкіри з виникненням почуття болю та холодових травм. Перстені на пальцях затрудняють циркуляцію крові та сприяють обмороженню кінцівок.

Фото: Wattpad

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *