ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахтар» перебирається зі Львова до Харкова

|

Донецький «Шахтар» проведе матч-відповідь 1/16 Ліги Європи з іспанською «Сельтою» у Харкові. Цю інформацію офіційно підтвердила на своїй сторінці у Facebook голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

1

«Рішення прийнято. Остаточне. Ліга Європи. Футбол. «Шахтар» – «Сельта». Харків, 23 лютого. Матчі Ліги Європи 2017 з футболу пройдуть у нас», – написала вона.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи «Щахтар» зіграє проти «Сельти» в гостях 16 лютого, а 23 лютого прийме іспанців на своєму полі.

Нагадаємо, що з початком бойових дій на Донбасі усі матчі єврокубків «Шахтар» проводив на «Арені-Львів». До сезону 2016/2017 гірники грали домашні матчі Прем`єр-ліги та Кубка України також у Львові. Лише в минулому році «Шахтар» розпочав виступати у внутрішньому чемпіонаті в інших містах, окрім Львова, зокрема у Харкові.

Львівський портал повідомляв наприкінці минулого року, що донецький «Шахтар» планує змінити місце своєї домашньої дислокації: на початку 2017 року клуб збирається переїхати на стадіон «Металіст» у Харкові.

Фото: metalist.ua.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *