ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура викликала на допит Сергія Пашинського через інцидент зі стріляниною

|

Сьогодні депутат від фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський має з’явитись на допит до прокуратури у зв’язку із стріляниною, яку від вчинив напередоні Нового року. Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

Пашинський

«Я, як ніхто інший, зацікавлений в об’єктивному та публічному розслідуванні цієї ситуації. Тільки об’єктивне розслідування, проведення слідчих експериментів та експертиз зможуть розвіяти брехню, яку вкидає нам в інформаційний простір з-за «поребрика» всяка нечисть і яку, на жаль, «корисні ідіоти» з великим ентузіазмом розповсюджують у нас.

Друзі запитують, чи вчинив би я так само, якби ця ситуація повторилася, враховуючи ту кількість бруду, яка вилилася на мене за останній тиждень?

Скажу так. Кожного року в Україні скоюються сотні вбивств, тисячі випадків нанесення важких тілесних ушкоджень, 80 % з них – у стані алкогольного сп’яніння. Але це ще не все. 2/3 цих злочинів скоюється не з метою пограбування чи помсти, вони є виключно хуліганством. Щороку тисячі людей потерпають від п’яних хуліганів. І якщо хоча б 5% таких «хімікусів» будуть знати, що на спробу насильства вони можуть отримати адекватну відповідь, і це їх зупинить, а я вірю, що так і буде, то я зробив усе правильно. Не як народний депутат, а як громадянин, чоловік і батько своїх дітей», – написав Сергій Пашинський.

Нагадаємо, 31 грудня в лісі біля одного з сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрелив у ногу місцевому жителю, який ударив його пляшкою по голові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *