ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдвяні свята львівські патрульні впіймали 22 п'яних водіїв

|

У період із 6 до 9 січня у Львові та на дорогах державного значення патрульні зупинили і склали протоколи на 22-ох нетверезих водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

водій

Як йдеться у повідомленні, найбільше громадяни керували напідпитку 9 січня. Загалом у Львові в цей день склали 6 протоколів та ще 2 протоколи в області.

Що стосується 6 січня, то тоді було складено 1 протокол у місті та 0 в області, 7 січня – 3 протоколи у місті та 3 в області, 8 січня – 6 протоколів у місті та 1 в області.

1

«Керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння тягне за собою накладення штрафу в розмірі 10 200 гривень та позбавлення права керування на рік. Повторне протягом року вчинення даного порушення тягне за собою штраф у розмірі 20 400 гривень з позбавленням прав на три роки, а за керування напідпитку тричі впродовж року суд накладає штраф у розмірі 40 800 гривень та позбавляє порушника посвідчення водія на 10 років.

Шановні водії, не сідайте за кермо нетверезими – це є найтяжчим порушенням правил дорожнього руху!», – йдеться у повідомленні патрульних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *