ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школи прихистили і обігріли майже 90 замерзлих містян, - мерія

|

Під час Різдвяних свят у львівських школах зігрілось близько 90 осіб. Ро це інформує прес-службі Львівської міської ради.

punkt-obigrivu

Зокрема, середня загальноосвітня школа №9, що на вул. М. Коперника, 40 (Галицький район), прийняла 5 осіб; БДЮТ Личаківського району, що на вул. Личаківській, 99, прийняв 66 осіб; ЗОШ №22 ім. В. Стефаника, що на вул. Хімічній, 7 (Шевченківський район), прийняла 11 осіб; середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №83, що на вул. І.Пулюя, 16 (Франківський район), прийняла 3 осіб та 3 осіб прийняла середня загальноосвітня школа №84, що на вул. Зубрівській, 30 (Сихівський район).

Раніше повідомлялось, що у львівських школах нічого не чули про пукти обігріву на їхніх територіях.

Нагадаємо, впродовж 5-8 січня у Львові цілодобово патрулювали наряди поліції та Муніципальної дружини і цілодобово працювали три пункти обігріву: на вул. Кирилівській, 3а (Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян), на вул. Сербській, 15 (у приміщенні ЛКП «Старий Львів») та на вул. І. Франка, 56 (монастир святого Климентія ордену редемптористів, який буде відкритим до 21:00 год. 8 січня). Також з 9:00 до 18:00 год. були відкритими перші поверхи шкіл – у кожному районі по одній школі. У двох базових лікарнях міста – лікарні швидкої медичної допомоги (вул. Миколайчука, 9) та 8-мій міській клінічній лікарні (вул. Навроцького, 23) було забезпечено посилений режим чергування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *