ОСТАННІ НОВИНИ

До восьми років тюрми загрожує зловмисникам, які підірвали пам’ятник заглиблим полякам

|

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом провадження за фактом пошкодження пам’ятного знаку в селі Гута Пеняцька. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

galinfo-com_-ua_10_1_2017_

Про це сьогодні, 10 січня, повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 10 січня, у Бродівський відділ поліції поступила інформація про те, що в селі Гута Пеняцька пошкоджено пам’ятний знак жертвам трагічних подій 1944 року.

На місці події працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Правоохоронці проводять першочергові оперативні заходи та з’ясовують коли саме і в який спосіб пошкоджено пам’ятник, а також причетних до цього осіб.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Також раніше Львівський портал повідомляв, що посол України в Польщі гостро засудивпровокацію з польськими могилами на Львівщині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *