ОСТАННІ НОВИНИ

Де сьогодні у Львові діють пункти обігріву

|

Сьогодні денні пункти обігріву діють на вул. Сербській, 15 та на вул. Кирилівській, 3а. Приміщення шкіл як пункти обігріву вже не функціонують. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

пункт обігріву

«Вночі у нас було 56 осіб. Протягом дня орієнтовно 20 людей заходить зігрітись та попити гарячого чаю. Наш Центр працюватиме як цілодобовий пункт обігріву для усіх охочих впродовж періоду холодів», – розповів Олександр Бородін, директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян.

«Пункт обігріву на вул. Сербській, 15 сьогодні працюватиме до 20.00 год. Вночі у нас був один відвідувач», – розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

Забезпечено посилений режим чергування у двох базових лікарнях міста – лікарні швидкої медичної допомоги (вул. Миколайчука, 9) та 8-ій міській клінічній лікарні (вул. Навроцького, 23).

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, мешканців та усіх небайдужих львів’ян, гостей міста просять повідомляти на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80.

Фото: bilozerka-rda.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *