ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік обікрав підвал на 20 тисяч

|

У Львові 30-річний чоловік, пошкодивши стіну, проник у підвал і викрав електроінструменти та мідні кабелі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

крадій

Так, 5 січня близько четвертої ранку на оперативний номер 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій в одному з будинків невідомий чоловік вчиняє крадіжку з підвалу.

Коли наряд патрульної поліції прибув на виклик з підвального приміщення вийшов невідомий чоловік. Побачивши патрульних він почав втікати. Поліцейські затримали зловмисника та викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці встановили, що зловмисник, пошкодивши стіну підвального приміщення, викрав звідти електороінструменти та мідні кабелі на загальну суму 20 тисяч гривень. Ним виявився 30-річний львів’янин. У нього поліцейські вилучили речові докази.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Зловмисника правоохоронці затримали згідно ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *