ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських школах нічого не чули про рішення мерії облаштувати там пункти обігріву

|

У львівських школах, попри анонсування мерії, не облаштовано пунктів обігріву. Про це у Facebook повідомляє Батьківська рада Львівщини.

punkt-obigrivu

«Сьогодні, 5 січня, об’їхали 4 з 6 шкіл (№84, №83, №9, “Лідер”), які безвідповідально “призначені” чиновниками і ЛМР пунктами обігріву. Відповідально заявляємо: ніяких пунктів обігріву в школах не організовано!!! Більш того, працівники та адміністрації шкіл не отримували жодних вказівок та ресурсів і лише від нас дізналися про свою небезпечну місію. Тільки в одній зі шкіл, №9, ми побачили наспіх роздруковані та розміщені на вікні оголошення “Пункт обігріву”, оскільки за 20 хвилин до нашого приїзду у них побували журналісти і вели відеозйомку. Про наш приїзд вони так само були попереджені, як ми здогадуємося, колегами», – йдеться у повідомленні.
«Вимагаємо не імітувати турботу про людей та припинити перекладати відповідальність , а виконувати свої прямі посадові обов’язки. Створити реальні пункти обігріву: стаціонарні (лікарні, райадміністрації, ЖЕКи …), мобільні (намети, каркасні модулі), пересувні (автобуси). Залучити фахівців: медиків і волонтерів. Забезпечити пункти обігріву всім необхідним»,- додається в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *