ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні і завтра безхатькам-львів’янам влаштовують святкові столи

|

Сьогодні, 6 січня, у переддень Різдва Христового, люди, які через певні життєві обставини не мають змоги відчути духовну атмосферу Різдва, зможуть спільно покуштувати традиційні святвечірні страви. Такі Святвечори відбудуться у Львівському палаці мистецтв та у Центрі обліку та нічного перебування бездомних. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

vecherya

Зокрема, о 15:00 год. у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) розпочнеться Різдвяний святвечір для безхатченків, малозабезпечених, неповносправних людей. «Львівська громадська організація «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» влаштовує святкові різдвяні обіди (а також великодні) з 2003 року, запрошуючи людей, які через різні життєві обставини не мають можливості відчути святковий настрій та духовну атмосферу свята Різдва Христового», – зазначають організатори.

Участь у Святвечорі візьмуть понад 500 осіб. Закупляти продукти та готувати страви організації допомагають благодійники та волонтери.

О 20:00 год. відбудеться традиційна Свята Вечеря для безхатченків-підопічних Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а). Вечерю організовують орієнтовно для 50 осіб, які отримують в Центрі соціальні послуги.

«Вечеря складатиметься з традиційних для українського столу страв: це кутя, вареники, оселедець, узвар, тощо. Приємно зазначити, що в організації вечері нам допомагають благодійники, підприємці, за що ми їм дуже вдячні», – зауважує директор Центру обліку та нічного перебування бездомних Олександр Бородін.

На Різдво Христове, 7 січня, безпритульні та малозабезпечені люди зможуть покуштувати різдвяних страв за святковим Різдвяним обідом, що його уже вдев’яте організовують Храм Покрови Пресвятої Богородиці та Міжнародна Мирянська спільнота Святого Егідія. О 15:00 год. у Храмі (вул. Личаківська, 175) цьогоріч за різдвяні столи сядуть близько 300 потребуючих.

«Щороку у понад 75 країнах світу накривають святкові столи для людей, які часто є забуті, викинені на периферії своїх міст і на периферії людського серця. Але так, як Ісус народився як бездомний і біженець, ми хочемо пережити це Різдво дуже конкретно, будучи близькими до цих людей», – зазначають організатори.

 

Коментарі

  1. Кузьма Роман Богданович поповнити можна анонімно в любому банкоматі країни. :

    ЩОРОКУ У НАС В КРАЇНІ ЗБІЛЬШУЕТЬ ЧИСЛО ЛЮДЕЙ ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ ЗА МЕЖЕЮ БІДНОСТІ, ЩОРОКУ НАСТАЄ ЗИМА. ЩОРОКУ ЦІ ЛЮДИ ЗАМЕРЗАЮТЬ І ПОМИРАЮТЬ З ГОЛОДУ. ЩОРОКУ ІХ ГОДУЮТЬ РАЗ В РІК, щороку всі журнощлюхи пишуть про це як ПРО НЕУЇБЕННЕ ДОСЯГНЕННЯ. МИ НАГОДУВАЛИ РАС В РІК 300 ТИХ САМИХ БЕЗХАТЧЕНКІВ. БЛЯ У НАС ВСЕ ЗАЇБІСЯ МИ ВЖЕ ГОТОВІ НАХУЙ ДАВЙ НУ де вони ключі від РАЮ ДЕ БЛЯТЬ РАЙ?
    Я звоню перед морозами в МНС, у нас похолодання йде людей рятуйте, У відповідь дівчачий голос -“Так у нас таке буває!!!”. БУВАЄ люди розумієте вона говорит мені у нас таке БУВАЄ!!!
    Так знаєте, так тільки в нас буває, що і міністерство надзвичайних ситуацій беруть дівчат і роблять з них своїх безкоштовних блядей. Щоб замість того щоб якогось там безхатченків від смерті рятувати а діло це чесно марудне і блять не просте, було кого трахати на халяву, і було з ким трахатися на наші зарплати і пенсії на наші мізерні пенсії і зарплати. А рятувати. А нащо якщо головне не забути сказати це Їхне нахуй як воно – “Укаїне блять СЛАВА чи ні там ГЕроЯМ сложноє слово его правильно виучить надо повторить пару раз но только не перед зеркалом, или то просто хохма такая, старая… просто хохма старая такая хохма…

    Пояснення: Про слава героям сказане перед зеркалом людиною яка є перевертенем і яке як закляття що знищує такого перевертня – це стара упівська казочка яку розказувати один одному полонені в камерах в ніч перед рострілом. Взагалі зараз це маловідомі подробиці тому що більша частина тих людей тих часів загинула. Цікаво звідки я знаю це все???

    Блін люди зв’яжіться зі мною я тут з голоду помираю
    Мій номер карти 5168 7423 5853 2533 перерахуйте будь ласка мені хоч трохи грошей не дайте марно загинути…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *