ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині мороз за тиждень забрав життя трьох людей

|

На Львівщині за 6 днів нового року від переохолодження померло троє осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

мороз

Так, 5 січня о 12:00 до Служби порятунку «101» від чергової Жовківської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в хірургічне відділення поступив 55-річний мешканець м. Жовква з діагнозом «загальне переохолодження та обмороження другого ступеня обох стоп».

6 січня о 00:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергової Сокальської центральної районної лікарні про те, що в хірургічне відділення поступив мешканець с. Ільковичі Сокальського району. Діагноз потерпілого «обмороження другого та третього ступеня обох кистей». За даними медиків, постраждалий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА з початку року на території області від переохолодження та обморожень госпіталізовано в лікувальні заклади 4 особи. Померло 3 особи.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує громадянам про основні правила безпеки під час перебування на свіжому повітрі під час морозів: ні в якому разі не вживати алкогольних напоїв, носити вільний багатошаровий одяг, не носити тісне взуття, не носити на морозі металевих прикрас, після довгого перебування на холодному повітрі обов’язково переконатись у відсутності обмороження. Якщо ж обмороження все ж таки відбулось, потерпілого варто перенести в тепло, зняти промерзлі речі та обгорнути теплоізоляційною тканиною, по-можливості напоїти теплим чаєм та якнайшвидше звернутися медичного фахівця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *