ОСТАННІ НОВИНИ

Центр обліку та нічного перебування бездомних потребує теплих речей

|

На Різдвяні свята синоптики прогнозують різке зниження температури повітря. Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на вул. Кирилівській, 3а, на період різдвяних свят працюватиме у звичному режимі. Відтак, потребуючі можуть звертатись у пункт денного обігріву і у відділення нічного перебування безпритульних. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

34

Як розповів директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян Олександр Бородін, вдень у Центрі на ІІ поверсі діє пункт денного обігріву, куди усі, хто цього потребує, можуть прийти погрітися і попити гарячого чаю. Він працює з 08:00 до 20:00 год. Відділення нічного перебування, в якому особи можуть переночувати, отримати теплий одяг, санітарно-гігієнічні послуги, а також першу медичну допомогу, працює при Центрі щоденно, з 20:00 до 08:00 год. У такому ж режимі Центр працюватиме на період Різдвяних свят.

Водночас, небайдужих мешканців просять допомогти: хто має змогу, може приносити у Центр теплий одяг і взуття середніх розмірів, особливо – чоловіче, адже цих речей не вистачає для потребуючих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *