ОСТАННІ НОВИНИ

У Зайцевому поранили українського військового

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовець отримав поранення у Зайцевому внаслідок ворожого обстрілу. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

01-01

Луганський напрямок

Вчора відбулося 3 короткотривалих ворожих обстріли: 2 – в Станиці Луганській та 1 – в Новозванівці. Важке озброєння не застосовувалося.

Донецький напрямок

Серія обстрілів з легкого озброєння з боку противника вчора прокотилася по всіх ключових точках нашої оборони – Луганському, Зайцевому, Авдіївці, позиції «Шахта Бутовка». Вже перед самим Новим Роком окупанти почали мінометний обстріл на світлодарській дузі, який завершився вже після опівночі. За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, усього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 11 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Головною «гарячою точкою» вчора було Водяне – вчора там між 12 та 14 годиною послідовно відбувся спочатку артилерійський, а потім потужний мінометний обстріл. Як і раніше, основні бойові дії тривають на ділянці фронту Павлопіль – Широкине, проте вчора окупанти порушували режим тиші і в інших місцях у Мар’їнському та Волноваському районах.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 30 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Вчора в районі проведення АТО сталося 2 польоти ворожих БПЛА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *