ОСТАННІ НОВИНИ

Аварійну Богданівську закриють на ремонт до весни

|

Аварійний колектор на вулиці Богданівській, де нещодавно провалилася вантажівка, а на дорогу хлинула гаряча ріка, почнуть ремонтувати із вівторка 3 січня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

241

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, з 3 січня заплановано розпочати реконструкцію аварійного колектора на вул. Богданівській. Замовником робіт виступає ЛМКП «Львівводоканал», підрядником – компанія «Вест-інвест».

Як зазначили у ЛМКП «Львівводоканал», роботи будуть виконувати на ділянці від «перехрестя вул. Старознесенська – Тарасівська вверх по вул. Богданівській до церкви Різдва Пресвятої Богородиці».

Як додали у відділі капітального ремонту, матеріали для виконання робіт вже закуплено і роботи заплановано завершити до 1 березня наступного року. На період виконання робіт рух автотранспорту на вказаній ділянці буде обмежено.

Як відомо, частину вулиці Богданівської відкрили для руху транспорту 29 грудня. Наступного дня на цій же вулиці під вантажівкою провалився асфальт. Вранці 31 грудня на вулиці Богланівській прорвало теплотрасу і гаряча вода рікою хлинула дорогою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *