ОСТАННІ НОВИНИ

Торговий центр у центрі Львова грозяться «мінувати» щодня

|

У Львові ТЦ «Роксолана» погрожують «мінувати» щодня. Про це Львівському портаул повідомили у прес-службі торгового центру.

1

Як відомо, починаючи з 29 листопада, у торговому центрі «Роксолана», що у Львові на площі Соборній, 14-15, вже чотири рази відбулася евакуація відвідувачів та працівників. Щоразу на місце виїжджають спецслужби і проводять перевірку будівлі. Причиною таких дій є анонімні повідомлення про закладену вибухівку у торговому центрі.

Після отримання інформації про закладену вибухівку відбувається евакуація працівників та відвідувачів. Перевірка території триває кілька годин, що безумовно, спричиняє незручності як для відвідувачів, так і для керівництва та орендарів ТЦ.

Після чергової евакуації почався відвертий шантаж керівництва ТЦ з боку зловмисника. На електронну скриньку адміністрації надійшов лист з вимогою заплатити 200 BTC (bitcoin), що становить майже 180000 $. В іншому випадку кібертерорист погрожує, що евакуація буде відбуватися щодня, аж до завершення новорічних свят.

Одразу після отримання листа з погрозою, адміністрація ТЦ звернулася у РУ ГУ МВС України Галицького р-ну м.Львова. Тож тепер справа на контролі правоохоронців та кіберполіції. Зауважимо, що жодного разу під час перевірки вибухівки у ТЦ не виявлено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *