ОСТАННІ НОВИНИ

За підсумками минулого року кращі спортсмени та тренери Львова отримають стипендії

|

Щороку, для підтримки та заохочення молодих і перспективних спортсменів та тренерів, управління молоді, сім’ї та спорту проводить конкурс щодо надання стипендій за спортивні досягнення попереднього року. У 2016 році участь у конкурсі брало понад 600 спортсменів та тренерів з різних видів спорту.

триатлон

Цьогоріч на надання стипендій міського голови з бюджету міста Львова виділено 410 000 грн.

Відтак, 27 грудня о 12:00 год. у великому сесійному залі Львівської міської ради відбудеться урочисте вручення стипендій міського голови Львова талановитим та перспективним спортсменам та тренерам, які у 2015 році стали призерами чи здобули призові місця на змаганнях всеукраїнського та міжнародного масштабів.

78 спортсменів та 33 тренери отримають матеріальну винагороду в такому розмірі:

– спортсмени, які вибороли призові місця на Європейських іграх та їх тренери – 3500 грн.;

– спортсмени, які вибороли призові місця на чемпіонатах світу та їх тренери – 3000 грн.;

– спортсмени, які вибороли призові місця на чемпіонатах Європи та їх тренери – 2500 грн.;

«Кожного року ми намагаємось підтримувати молодих перспективних спортсменів та тренерів, які прославляють наше місто на спортивних аренах не лише України, а й світу. Так і цього року збираємо кращих з кращих і вручаємо їм нагороди за їхню нелегку, проте плідну роботу! Дякуємо Вам і бажаємо нових спортивних здобутків та перемог», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *