ОСТАННІ НОВИНИ

Повідомлення про замінування «Роксолани» виявилось хибним

|

Повідомлення про замінування торгового центру на площі Соборній у Львові виявилось неправдивим. Правоохоронці ретельно обстежили приміщення центру та прилеглу територію – вибухонебезпечних предметів не виявлено. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

pm356image003

Сьогодні, 26 грудня, о 14.40 на оперативну лінію 102 звернувся охоронець одного з торгівельних центрів, розташованих на площі Соборній у Львові. Чоловік розповів, що на їх електронну адресу надійшло анонімне повідомлення про те, приміщення торгівельного центру заміноване.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. З центру було евакуйовано близько шестисот осіб. Поліцейські перевірили приміщення та навколишню територію – вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці вживають заходів для встановлення особи, котра повідомила про «замінування».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *