ОСТАННІ НОВИНИ

На Світлодарській дузі загинув випускник львівської Академії сухопутних військ

|

На Світлодарській дузі у зоні АТО загинув 21-річний Микита Олександрович Яровий (позивний «Шайтан»). Сам хлопець був родом із Дніпропетровщини, навчався у Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного у Львові. Про це на своїй сторінці у Facebook написав настоятель Гарнізонного храму Святих апостолів Петра та Павла о. Степан Сус, передає Львівський портал.

2

«Ще кілька днів тому розмовляв з тобою та домовлялись про твоє вінчання у Гарнізонному храмі… Ми будемо усі пам’ятати про тебе як того, хто любив життя і вмів співати про життя! Ти завжди був з гітарою! У тебе завжди було і залишається багато друзів. Не зможемо затерти у щоденнику Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла день вашого вінчання – 20 січня 2017 року… В цей день і час ми будемо пам’ятати тебе у молитві!», – написав о. Степан Сус.

«Микита Олександрович завжди був позитивним і з почуттям гумору, дуже цілеспрямованим і активним. Після закінчення Академії за прискореним курсом, він підписав із ЗСУ контракт та у квітні 2016 року був доправлений на війну.

Лейтенант, командир 3-ї роти 1-го батальйону 54 окремої механізованої бригади.

1

Він був адекватним, серйозним та справжнім командиром, а якщо враховувати вік, то це була надія та перспектива нашої армії. Командував ВОПом, який знаходився прямо перед “кікіморою” (ворожим опорником).

Загинув 18 грудня на Світлодарській дузі під час найпотужнішої за останній час атаки ворога на наші позиції. Його тіло не могли забрати з поля бою через шквальний вогонь, потім його забрала ворожа сторона.Тільки через тиждень тіло цього бідного хлопця було передане нашим…

У нього залишились мати та молодший брат», – написав на своїй сторінці волонтер Ян Осока.

Також о. Степан Сус додав, що  допомогу матері Микити Ярового можна надсилати на номер картки Приватбанку 4149497860795584 (Ярова Людмила Володимирівна).

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *