ОСТАННІ НОВИНИ

Майже три тисячі потребуючих малюків у Львові отримали подарунки в рамках акції «Миколай про тебе не забуде!»

|

У п’ятницю, 23 грудня,  відбулось урочисте завершення акції «Миколай про тебе не забуде!» у 2016 році. Разом з волонтерами на вечірці «Етно Миколай» святкували завершення однієї з найчарівніших благодійних акцій музичні виконавці Joryj Kloc, Тroye Zillia, Торбан та Степан Горбик. Про це повідомляють організатори акції.

1

Львівські помічники Св. Миколая старанно виконали своє завдання вже шістнадцятий рік поспіль. Протягом тижня, з 12 по 17 грудня 2016, в Львівському Палаці Мистецтв на Фабриці Святого Миколая помічники Чудотворця пакували подарунки для дітей, до домівок яких він сам через певні труднощі не завжди може знайти дорогу в ніч з 18 на 19 грудня. Подарунки для дітей приносили небайдужі львів’яни, гості міста, спонсори акції.

18-19 грудня помічники Святого Миколая, одягнені в шапочки та із спеціальними ідентифікаторами  відвідали домівки 2800 потребуючих діток Львова, стукаючи в двері та кажучи «Я від Святого Миколая! Він просив передати тобі цей подарунок».

«Цього року нам вдалось принести пакуночки від Чудотворця до більшої кількості дітей ніж минулого року (ми відвідали 2500 малюків в 2015 році), за це ми дякуємо всім, хто допомагав нам доповнити нашу базу потребуючих та багатодітних родин, а також всім, хто приносив іграшки, солодощі, канцелярію та ін. на Фабрику Св. Миколая та в пункти збору подарунків», – наголосили організатори акції.

19 грудня під час святкової Акції в місті, яка традиційно відбувається в найбільш людних місцях Львова, волонтери вітали перехожих зі святом Миколая, даруючи їм цукерки, листівки і щирі посмішки.

Цього року волонтерами-помічниками Миколая у місті Львові стало 400 молодих людей. Акцію підтримали також близько 70 приватних водіїв, які розвозили помічників Миколая у найвіддаленіші частини міста.

Акція «Миколай про Тебе не забуде» відбулась також у Тернополі, Дніпрі, Миколаєві, Луцьку, Кривому Розі, Золочеві та Дрогобичі (Львівська область), Бережанах та Бучачі (Тернопільська область).

Фото: організатори

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *