ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала робота над створенням канатної дороги до Високого замку

|

Депутати міської ради Львова проголосували за створення інвестиційних проектів для створення у Львові  канатної дороги на Високий замок та створення «Музею кіно». За відповідне рішення проголосувало 56 міських обранців, передає кореспондент Львівського порталу.

kanatna-doroga

Так, депутати проголосували за ухвалу «Про затвердження переліку об’єктів інвестування».

Як йдеться у пояснювальній записці, вона передбачає включення двох об’єктів для залучення інвестицій: підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий замок» – будівництво та приміщення першого поверху, антресолей та підвалу будівлі по вул. Б. Хмельницького, 11 для реалізації проекту створення культурно-розважального навчального закладу «Театр «Музей кіно» – ремонтно-реставраційні роботи.

Проектом ухвали передбачено також здійснення ряду заходів для підготовки відповідних інвестиційних проектів згідно вимог ухвали міської ради від 18.07.2013 № 2547 “Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності у м. Львові“.

За словами керівника зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Ольги Сивак, мова йде про розроблення проекту, на який згодом оголосять конкурс. Вона додала, що мова йде лише про кошти інвестора.

На питання від депутатів, яка вартість цього проекту, посадовець інформації не надала, зіславшись на те, що зараз рано ще говорити про кошти.

Водночас депутатам під час сесії показали візуалізацію проекту канатної дороги.

Раніше повідомлялось, що у Львові можуть втілити ідею побудови канатної дороги до Високого замку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *