ОСТАННІ НОВИНИ

Частину вулиці Мечнікова планують відкрити до кінця цього року

|

Як розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, для руху автотранспорту до кінця року планують відкрити вулиці Мечнікова на ділянці до вулиці Некрасова, передає Львівський портал.

мечнікова

Що стосується ділянки до вулиці Личаківської – то її відкриватимуть вже після нового року, однак, є ймовірність, що її теж можливо встигнуть відкрити ще до нового року. Це, перш за все, залежить від погодних умов.

«Ділянку до вул. Некрасова плануємо відкрити до нового року. Щодо ділянки від вул. Некрасова до вул. Личаківської, то працюватимемо і після новорічних свят відкриємо. Але, можливо встигнемо закінчити роботи до нового року і відкрити рух. А є такий варіант – роботи виконаємо, але для руху до нового року не відкриємо. Бо після ремонту дорога ще має вистояти. Це все залежить від погодних умов», – сказав Сергій Бабак.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури наголосив, що йдеться тільки про відновлення автомобільного руху, трамвайний рух по вул. Мечнікова відновлено не буде.

«Для того, щоб відкрити трамвайний рух, потрібно виводити на один рівень трамвайні колії з коліями на вул. Личаківській, яку ремонтуватимуть в наступному році. Також потрібно стикувати каналізацію. Це складні інженерні рішення», – додав С. Бабак.

Також він уточнив, що вул. Личаківську планують капітально ремонтувати за кредитні кошти від ЄБРР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *